Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs Dalyance _ Tratamente Non_invazive de Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala

Tratamente Non-invazive de Remodelare Corporala si Rejuvenare Faciala

Ultrasunete si Radiofrecventa cu Echipamentul Dalyance

Eveniment programat
27 iunie 2024
3 aprilie, 2024

Cursul nostru specializat in proceduri non-invazive de remodelare corporala si rejuvenare faciala reprezinta o oportunitate unica pentru specialistii din industria esteticii care doresc sa-si diversifice gama de servicii si sa-si perfectioneze abilitatile profesionale. Acest program detaliat acopera cele mai recente si eficiente tehnici de remodelare a corpului si rejuvenare globala a pielii, punand un accent deosebit pe utilizarea tehnologiilor inovatoare ale echipamentului Dalyance, ultrasunete si radiofrecventa, pentru a va permite sa oferiti servicii complete de estetica medicala non-invaziva cu rezultate de exceptie.

Cursul cuprinde atat parte teoretica, cat si practica, asigurand ca fiecare participant dobandeste experienta necesara pentru a implementa aceste metode in propria activitate. De asemenea, se vor aborda aspecte legate de siguranta si cele mai bune practici din domeniu, pentru a garanta furnizarea unor tratamente de inalta calitate. Este o oportunitate excelenta pentru profesionistii din domeniul esteticii de a se remarca pe piata din Romania, oferind clientilor servicii inovatoare si de ultima generatie.

Cursul este disponibil exclusiv pentru clientii Academiei Beautymed. Pentru mai multe detalii, va rugam sa completati formularul de contact de mai jos.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos